Svar på, och i, skrift

Fan va kul det här var,  hörrni! Jag tror nog att jag kan ha nätets skönaste läsare, dvs ni.
Nu har jag svarat så gott jag kunnat. Här kommer smörgåsen:

Postat av: Joooonas
Hej, min flickvän är gravid. Hon får inte mens längre, jag är rädd för att det är så att bebisen dricker upp allt hennes blod. Är det verkligen bra för den? Borde jag säga någonting till henne eller ska jag låta det vara? Tänk om bebisen blir vampyr av allt blod och mördar henne när den blir född. Ska jag låsa in den i en bur i sådana fall? Hur stor skulle en sådan bur behöva vara ungefär? 1 x 1 meter? Borde jag ha lufthål? Eller behöver vampyrer kanske inte luft?

Tänk om jag skulle älska mitt barn trots att den blev vampyr, då kanske jag skulle vara tvungen att skaffa människor åt den så att den kunde äta. Frågan är då alltså; vilka människor är det moraliskt rätt att mörda?

2010-07-08 @ 15:06:05
URL: http://popfuckingcorn.blogg.se/

SVAR:

Jag förstår din rädsla men förhoppningsvis kan jag befria dig från den genom att berätta att man enbart blir vampyr genom att bli biten – inte genom att dricka blod. Så du har ingenting att oroa dig för, om det inte skulle vara så att din flickvän har nån riktigt otäck vampyr-binnikemask som stökar runt.

Vem som är moraliskt rätt att döda kan jag inte svara på, det överlåter jag till Gud. Eller nån annan.Postat av: Cissi
Om du skulle definiera din stil, vad skulle du då säga att du har för stil?
Jag personligen är en tjej som älskar hiphop och att dansa street och trivs allra bäst i sånna kläder, men känner mig samtidigt inte feminin i det till vardags och går hellre då i klackar. Tycker du att det är okej att man är så delad i sin stil?

2010-07-08 @ 15:08:46
URL: http://ckk.webblogg.se/


SVAR: 
Min stil är jättesvår att kategoribestämma… Jag har testat på så många stilar genom åren (bla punk, synth, babydoll, pinup, trendigt, rock, j-pop, 70’s…) och nu flätar jag ihop dem med det jag gillar nu och personen jag känner för att vara när jag vaknar.  Jag klär mig oftast i svart men jobbar nu för att få in färger i mina outfits. 

Om ditt kläddilemma kan jag bara säga; BLANDA! Blanda så in i helvete till du älskar det du har på dig. Känner du en morgon en stark dragning till street, men även punk och sex and the city, så tycker jag att du ska göra en kombo du gillar. Kläder ska vara kul.

Postat av: Hanna
vems stil vill du sno?

2010-07-08 @ 16:04:43

SVAR:
Alltså, jag snor för det mesta de (vardags)stilar jag gillar men en look jag alltid älskat men inte riktigt haft medel till att testa är Kirsten Dunst som Marie Antoinette.Postat av: elin
Jag vill också ha svar på frågan "vilka människor är det moraliskt rätt att döda?". Och så undrar jag vad som är det bästa du gjort i ditt liv?

2010-07-08 @ 16:31:10
URL: http://elinenenen.blogg.se/


SVAR:
Svar på fråga ett finns där uppe.

Det bästa jag gjort var nog att jag flyttade hemifrån och började jobba direkt efter gymnasiet. Det kanske låter trist men det lade grunden till nästan allt annat bra som jag varit med om.Postat av:
Har du gjort finna-sig-självresan i Sydostasien? Thailand ett halvår? Åkt finlandskryssnin g? Varit i Haninge? Besökt Nivå22 eller annat "hak" med artonårsgräns och happy hour?

Min sanlingsfråga är: hur reagerar du när du möter stora kvantiteter akryl och dumhet i verkliga livet? Skyr du det eller söker du det för underhållning?

2010-07-08 @ 17:17:44


SVAR:
Finna mig själv-resa i Sydostasien: Nej, sånt gör jag på hemmaplan.
Thailand ett halvår: Nej, jag var i Malaysia i två dagar och det räckte.
Finlandskryssning: Ja, nån gång i mitten av 90-talet. Arvingara spelade, det var fantastiskt.
Varit i Haninge: Oh ja, jag var där senast för tre veckor sen.
18-ställe: Nivå 22 har jag besökt, hatade det, men jag hängde en del på Carmen (när det var 18 års-gräns) och även Söderkällaren. Jag vet inte om de har en uttalad happy hour men jag tror inte att det är nödvändigt när en 50cl Karu kostar 25 spänn året om.

Akryl och Dumhet: Akryl har aldrig gjort mig något ont, eller gott, så där är jag åsiktslös.
Dumhet är det värsta jag vet. Alltså, inte den dumhet då en person inte riktigt förstår eller hänger med, det går alltid att förklara och sätta dem in. Den dumhet jag hatar är den valda, människor som väljer att inte förstå. Sånna som har bestämt att det har rätt och vägrar se saker genom något annat än sin jävligt trånga tunnel. Fy fan för dom.Postat av: yasmine modell fru och mamma
drömyrke?

2010-07-08 @ 17:21:56
URL: http://yasminegill.blogg.se/


SVAR:
Drömmen är ju att få kombinera det jag gillar bäst; skriva, kläder, marknadsföring/pr/ och humor.Postat av: Ylva
Vilken är din favoritdesigner? :)

2010-07-08 @ 21:41:21
URL: http://ypple.blogg.se/


SVAR:
Oj.. Jag håller inte så bra koll på designers men jag blir varm i hjärtat när jag stöter på en klänning från Betsey Johnson och skor från Minna Parikka.Postat av: rebecka

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?

2010-07-08 @ 23:02:06


SVAR:
Jag läser bara ett par bloggar och denna har helt gått mig förbi.Postat av: Gudrun
Jag är nyfiken på dina tankar runt hur du kom på idén att starta din blogg. Sen så undrar jag hur du får inspiration. Till exempel, har du memorerat en massa låtar/lyrik för att sen hitta den "rätta" personen som kan beskrivas med hjälp av dem, eller är det så att du först har en person vars stil du vill beskriva och då letar efter passande texter. Hoppas du förstår vad jag menar med den frågan.

Jo sen undrar jag vilka kulturella influenser du har, vad gillar du att läsa, lyssna och titta på. Det känns som att du har läst och funderat mycket.

2010-07-08 @ 23:08:05
URL: sistersinyarn@gmail.comSVAR:
När jag fick idén till bloggen så kändes det så självklart. Det är såhär jag ser kläder jag gillar, sällan genom bloggar och tidningar i kategorin mode, och jag antog att jag inte var ensam om det. Sen är humor en skrämmande stor del av mitt liv så jag ville ha in även det.

Det är olika hur jag kommer på beskrivningarna men ja, jag har det mesta i huvudet. Jag har alltid memorerat låttexter, filmcitat, manus, stand up-rutier och liknande och så skriver jag för det mesta ner saker jag tycker är kul eller bra sagt.

När det kommer till kulturella influenser så är jag otroligt blandad. Jag har aldrig riktigt lyckats hänga med i vad som är inne utan gått in hundraprocentigt i det som intresserar mig för tillfället.
Som barn lyssnade jag mest på musikalmusik (Mikael Samuelson var min största idol) och det är fortfarande det som ligger mig närmast om hjärtat. Äh jag gör en topp-tre-lista

Musik: Musikal, punk, sunkadelica.
Litteratur: Biografier, saker med korta stycken (t ex. Clive Murphys diktsamlingar) och fakta (helst grundat i psykologi).
Att titta på: Teater/musikal, biografiska filmer, stand up.Postat av: Moa

Jobbar du inom mode brancshen?
Isåfall, med vad?

2010-07-09 @ 05:10:42
URL: http://moalinden.blogg.se/

SVAR:
Inte ens i närheten, jag är en 9 till 5-knegare.Postat av: Maggiebell
hur kom du på idén att starta den här bloggen med just det här temat? vem är den personen du mest tycker om att "sno stilen" ifrån?

2010-07-09 @ 10:05:35
URL: http://maggiebells.blogg.se/

SVAR:
För att jag inte är speciellt intresserad av mode men älskar kläder och tycker att det fanns ett på tok för litet inspirationsutbud för sånna som mig. Jag har väldigt svårt för att plagg blivit så laddade beroende på vem som bär dem. Jag att kläder ska vara kul och inte ett statusstatement.

Min senaste stilkärlek var Edie Sedgwick. Hennes ögonsminkning var otrolig och enorma örhängena är underbara.


Men ibland är inte min stilstöld medveten, den bara blir...


Postat av: jch
Vad lyssnar du på för slags musik?
Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

2010-07-09 @ 18:44:06
URL: http://musikochfotboll.blogg.se/

SVAR:
Musik – Musikal, punk, sunkadelica, reggae, glam, gladpop, gypsy punk och sånt med mycket och berättande text.

Jag kan inte säga att jag är en fotbollsslav men ska jag hoppa, dansa samba eller bara berätta vilka som är dom bästa så säger jag Heja Heja Heja Bajen!Postat av: Ida We
Hur kom du på den här iden? Med bloggen alltså.
Vilket är det bästa band/artist du sett live?

2010-07-09 @ 22:12:58
URL: http://idawe.blogg.se/SVAR:
Om bloggidén har jag skrivit högre upp.
Åh, jag har varit på så djävla många bra spelningar. Här är några:

The Kristet Utseende (Hultsfred -05)
Gogol Bordello (Hultsfred -06)
Rickard Wolff (Peace & Love -06?)
Håkan Hellström (Helsingborg -08)
Kultiration (Peace & Love -10)
Thorsten Flinck (Peace & Love -10)
Stephen Lynch (Chinateatern -08)Postat av: Madeleine

Om du inte skulle haft en blogg som handlade om det här, vad skulle då din blogg handla om?
Vilken artist eller vilket band gillar du mest? Och vad gillar du för mat?

SVAR:
Trot eller ej men jag bloggade innan jag startade SnoStilen. Det var en vanlig dagboks-blogg, men det slutade att vara kul så jag la ner den.

Artister: Räserbajs, Thorsten Flinck, Asta Kask, Robert Broberg, Navid Modiri och Gudarna, Frank Zappa, Håkan Hellström, Charta 77, Kultiration, och sjukt mycket mer.

Jag äter kött, det är mitt bästa. Men får jag äta vad som helst så blir det kaffebröd.Postat av Bells
Okej, jag har inte kollat igenom bloggen för att riktigt lära känna dig än, så svaren på mina frågor kommer jag antagligen att hitta på bloggen om annat :)
1. Vad jobbar du som?
2. Skriver du bara om stilar?
3. Vart hittar du alla bilder/stilar?

Jag tycker jag borde leta, men å andra sidan skulle du inte ha några frågor om alla skulle leta efter svaren först ;)
Kramar!


SVAR:
1) Receptionist, var låter jag vara osagt.
2) I den här bloggen; ja. Men jag skriver en himla massa annat med papper och penna, dikter på rim är en stor favorit.
3) Bilderna googlar jag fram, men personerna/stilarna väljer jag från listorna jag har i huvudet. Kläderna googlar jag också, pyssligt med sjukt kul.


Postat av: Lindeman

I has a question plox: Hur har du råd med alla dessa olika kläder och stilar som man ser i kollaget?

SVAR:
Åh det här är en obekväm och ofin fråga, men ok; jag jobbar 100% (ibland mer) och prioriterar kläder framför mycket annat jag skulle kunna lägga pengar på.


Det här gör vi om nån gång tycker jag!

All my lovin,

Thea

Kommentarer
Postat av: Joooonas

Vem är den här Gud du talar om? Är det rymdpappan som har en gyllene tron i himlen? Vilken väg är bäst att ta för att ta sig dit, den förbi hallongrottan eller den läskiga vägen genom godisfabriken? (Leta efter symbolik och du blir galen, för det finns ingen:) Funderar över om jag bara tar upp din tid, alltså, stör dig? Kram (:

2010-07-12 @ 02:47:49
URL: http://popfuckingcorn.blogg.se/
Postat av: Maggiebell

hahaha, så klockrena svar till klockrena frågor! I love this! tack för en superbra blogg

2010-07-12 @ 09:35:58
URL: http://maggiebells.blogg.se/
Postat av: Gudrun

Mmmm, kaffebröd... (Vilket otroligt trevligt ord kaffebröd är egentligen, det måste jag börja använda mer).

2010-07-12 @ 13:52:32
URL: http://sistersinyarn@blogspot.com
Postat av: Dikk Bluball

Måste ju säga att du är och ser hur cool ut som helst.

2010-07-12 @ 14:18:09
URL: http://dikkbluball.blogg.se/
Postat av: Ida We

Det här var en bra frågestund tycker jag, roliga frågor och bra svar. Men nu fick jag nån slags földfråga efter att ha läst den sista frågan. Köper du allt som du har i kollagen? Det har inte jag ens tänkt på att du gör... :)

2010-07-12 @ 14:37:28
URL: http://idawe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0