Fred Figglehorn

Så otroligt ospeciella kläder.
Det enda egentligt utmärkande är FRED's kid print-inspirerade bakochfram-R
och det gör mig bara irriterad.

Fred Figglehorn
Fred Figglehorn

Fred Figglehorn by SnoStilen on Polyvore.com

Slim Fit Dark Wash Jeans
Youth 6 Pack Quarter Sock
Amazon.com: Fred Figglehorn Flocking Youth Girl's Light Blue T-Shirt -...
Fred On Youtube | The Awesome Web Show
Piff (Räddningspatrullen)

Aviatorjackan. Höstens hetaste. Modets modigaste.

OjNämenÄrDetSant; har den gjorts förr?
VEM kunde ana?


Chip (rescue rangers)


Chip (rescue rangers) by SnoStilen

featuring a shearling jacket

Retro Man Light Brown Leather Jacket, 395 GBP - coggles.com
Oasis Shearling Aviator Leather Jacket, $259 - asos.com
Anthony Peto Salvador Trilby, 135 GBP - brownsfashion.com
Anthony Peto Felt safari hat, 135 GBP - brownsfashion.com

Why Batman the Brave Doesn't Belong in Arkham Asylum's Shadow -...


Första Advent #sagostundssöndag

Evangeliet enligt Matteus kapitel 21, vers 1 - 9

När de närmade sig Jerusalem och kom till Betfage vid Olivberget skickade Jesus i väg två lärjungar och sade till dem: ”Gå bort till byn där framme, så hittar ni genast ett åsnesto som står bundet med ett föl bredvid sig. Ta dem och led hit dem. Om någon säger något skall ni svara: Herren behöver dem, men han skall strax skicka tillbaka dem.”
Detta hände för att det som sagts genom profeten skulle uppfyllas: 'Säg till dotter Sion: Se, din konung kommer till dig, ödmjuk och ridande på en åsna och på ett föl, ett lastdjurs föl.' Lärjungarna gick bort och gjorde så som Jesus hade sagt åt dem. De hämtade åsnan och fölet och lade sina mantlar på dem, och han satt upp. Många i folkmassan bredde ut sina mantlar på vägen, andra skar kvistar från träden och strödde dem på vägen. Och folket, både de som gick före och de som följde efter, ropade: 'Hosianna' Davids son! 'Välsignad är han som kommer i Herrens namn.' Hosianna i höjden!
Macy's julskyltning
Adventsljusstake, 695:- från Ylva Stark
Saffransbullar, recept
Åsna, ca 20 000:- (köp och sälj-tråd på Åsnesidan)


Bert Ljung (BERT)

Vad kan man säga annat än:

- You have. . . glaceogen.

Polotröja, 314:- från La Redoute
Glasögon från Kam Dhillon, 666:- hos Lensway

Gottfrid Svartholm Warg och Fredrik Neij

Kanske inte en jättekul stil men vafan, sno den ändå.
Varför? För att du kan.


Gottfrid Svartholm Warg och Fredrik Neij TPB Länk Foto: Gustav Mårtensson


T-shirts från PiratBay, 250-290 kr hos
bytelove


Nicole "Snooki" Polizzi

Såhär va:
Det är tight, det är flirtigt, det är djungeltema
- Det är Kaa
Bild


Örhängen. $9 från MyDivasCloset
Halsband med hästsko, 95:- från KyssJohanna
Armband med vingar från Renissance Life, 499:- hos KyssJohanna
Klänning med skärp, $24.99 från AmiClubwear
Lila klänning med mönster, $19.99 från AmiClubwear
Skor från Miss KG, £52 hos ASOS


Makeover: Storstockholms Lokaltrafik

 Ja. Precis såhär blir vi pendlare när vi utsätts för försenigar i minusgrader. Det är inte roligt för nån - är inte och kommer aldrig bli. SL skulle kunna lindra elendets elende om de bara ville anamma Soft Kitty-tänket men jag känner SL, de är inte så förtjusta i förändring. Därför tänker jag viga dagens inlägg till att presentera ett makeover-förslag som jag tror kan göra denna fyra månaders-förkylning något mer uthärdlig.

Så snälla SL, lägg undan prestigen och låt er inspireras av:

1. Vasaloppet
Att dela ut varm blåbärssoppa till genomfrusna pendlare kl sex på morgonen vore ett genidrag.

2. Fröken Ur
Det är något med tydlig och konkret information man uppskattar. Speciellt en bäcksvart snöstormseftermiddag.

3. Gud
På tal om bäcksvart; hur vore det med lite "let there be light"-action på perrongerna?

4. Vårdare
Förseningar är ett trauma inställt på repeat. Vi behöver chockbearbetning. Eller i alla fall ett par filtar.

Vasalopp Fröken Ur Gud Titanic
Sheldon Cooper is sick The Big Bang Theory


Marilyn Manson

- Ok, we're done.
- What.. what's he wearing?
- Whatever, lets go.
- But wha..
- IT'S A WRAP!!!


Sno stilen från Marilyn Manson BildSkjorta från Randomizer, 598:- hos shock
Mantel, £139 från dracinabox
Röd mantel, £45 hos ebay


Zlatan Ibrahimovic

- Ja, den här looken ger oss exempel på kläder av ett enda slag.
- Vilket slag?
- Slag under bältet!!!!


Sno stilen från Zlatan Ibrahimovic Bild


Bälte från Diesel, 299 dkk hos smartguy
Jeans från Denim Demon, 1400:- hos zoovillage
Kalsonger från Ralpu Lauren, 225:- hos zoovillage


Björk #sagostundssöndag


"Den fula ankungen" av H.C. Andersen


Det var så vackert ute på landet : det var sommar. Kornet stod gult, hafren grön, höet var uppsatt i vålmar på de gröna ängarna, och der gick storken på sina långa, röda ben och pratade egyptiska, ty det språket hade han lärt af sin mor. Rundt omkring åker och äng lågo stora skogar, och midt i skogarna djupa sjöar; ja, det var riktigt vackert der ute på landet!


Midt i solskenet låg en gammal herrgård med djupa kanaler rundt omkring, och från muren och ned till vattnet växte stora kardborrblad, som voro så höga, att små barn kunde stå raka under de största. Det var lika villsamt der inne som i den tjockaste skog, och här låg en anka på sina ägg. Hon skulle ligga ut sina små ungar, men nu var hon nästan trött dervid, emedan det räckte så länge och hon sällan fick något besök; de andra ankorna tyckte mera om att simma omkring i kanalerna än att springa upp och sitta under ett kardborrblad för att snattra med henne.

Ändtligen knakade det i det ena ägget efter det andra : Pip! pip! sade det; alla äggulorna hade blifvit lefvande och stucko ut hufvudet.


- Rapp ! rapp ! sade hon, och så rappade de sig allt hvad de kunde och tittade åt alla sidor under de gröna bladen, och modern lät dem titta så mycket de ville, ty grönt är bra för ögonen.

- Hvad verlden ändå är stor! sade alla ungarna; ty de hade nu verkligen mycket bättre svängrum, än då de lågo inuti ägget.


- Tron I att det här är hela verlden? sade modern. Den sträcker sig långt på andra sidan trädaården, ända in på prestens egor; men der har jag aldrig varit. - I ären väl här allesammans? Och så reste hon på sig. Nej, jag har inte alla! Det största ägget ligger der ännu. Huru länge skall detta räcka? Nu är jag snart trött dervid! Och så lade hon sig igen.


- Nå, huru går det? sade en gammal anka, som kom för att göra visit.


Det dröjer så länge med det ena ägget! sade ankan, som låg. Det vill inte gå hål på det. Men nu skall du se de andra; de äro de vackraste ankungar jag någonsin sett; de likna allesammans sin far, den gemena varelsen; han kommer inte och besöker mig.


- Låt mig se det der ägget, som inte vill remna! sade den gamla ankan. Du kan lita på, att det är ett kalkonägg ! På det sättet blef jag också en gång lurad, och jag hade min sorg och bedröfvelse med de ungarna; ty de äro rädda för vattnet, skall jag säga dig. Jag kunde inte få dem ut; jag rappade och nappade, men det hjelpte inte. - Låt mig få se ägget! Jo, det är ett kalkonägg! Låt du det ligga och lär de andra barnen simma!


- Jag vill ändå ligga litet längre på det, sade den andra; har jag nu legat så länge, så kan jag ligga den återstående tiden med.


- Var så god! sade den gamla ankan, och så gick hon.


Ändtligen remnade det stora ägget. Pip ! pip ! sade ungen och vältrade ut; han var så stor och ful. Ankan såg på honom.


- Det var då en förskräckligt stor ankunge den der! sade hon. Ingen af de andra ser så ut. Det måtte väl aldrig vara en kalkonunge ! Nå ja, det skola vi snart komma under fund med; i vattnet skall han, om jag också sjelf måste sparka ut honom.


Följande dagen var det ett utmärkt härligt väder; solen sken på alla de gröna kardborrarna. Ankmodern med hela sin familj kom fram nere vid kanalen : Plask! sprang hon i vattnet. Rapp ! rapp ! sade hon, och den ena ankungen efter den andra plumsade uti; vattnet slog dem öfver hufvudet; men de kommo strax upp igen och flöto så vackert; benen gingo af sig sjelfva, och alla voro de ute; sjelfva den fula, grå ungen sam med.


- Nej, det är inte någon kalkon! sade hon. Se bara, huru vackert han begagnar benen, huru rak han håller sig ! Det är min egen unge. I sjelfva verket är han ändå ganska vacker, när man riktigt betraktar honom. Rapp ! rapp ! kommen nu med, så skall jag föra er ut i verlden och presentera er i ankgården; men hållen er alltid nära intill mig, så att ingen trampar på er, och akten er för katten!


Och så kommo de in i ankgården. Det var ett förskräckligt väsen der inne; ty der voro två familjer, som slogos om ett ålhufvud, och så fick katten det ändå till slut.


- Se, så går det till i verlden ! sade ankmodern och slickade sig om näbben, ty äfven hon hade gerna velat ha ålhufvudet. Rören nu på benen! sade hon. Sen till att I rappen er och ninen med halsen för den gamla ankan der borta! Hon är den förnämaste af alla här. Hon är af spanskt blod derför är hon så tjock, och som I sen, så har hon en röd, klut om benet. Det är någonting utomordentligt vackert och den största utmärkelse någon anka kan få; det betyder, att man inte vill bli af med henne och att hon skall igenkännas af både djur och menniskor. - Rappen er! Inte i hop med benen ! En väl uppfostrad ankunge sätter ut benen långt ifrån hvarandra, liksom far och mor. Se så, nigen nu med halsen och sägen rapp!


Och det gjorde de; men de andra ankorna rundt omkring sågo på dem och sade helt högt: Se så, nu skola vi få det der följet till! Liksom om vi inte redan vore tillräckligt många! Och fy, så den der ena ungen ser ut! Honom vilja vi inte tåla. - Och strax flög en anka fram och bet honom i nacken.


- Låt honom vara ! sade modern. Han gör ju ingen något för när !


- Ja, men han är för stor och ovanlig, sade ankan, som hade bitit honom, och derför skall han näpsas.


- Det är vackra barn mor har, sade den gamla ankan med kluten om benet. Allesammans vackra, så när som på den der ena; den har inte lyckats. Jag ville önska, att hon kunde göra om den igen.


- Det går inte för sig, ers nåd! sade ankmodern. Han är inte vacker, men han är en innerligt god varelse och simmar lika vackert som någon af de andra, ja, jag vågar säga ändå litet bättre. Jag tänker, att han växer till sig eller att han med tiden blir litet mindre. Han har legat för länge i ägget, och derför har han inte fått den rätta skapnaden. Och så plockade hon honom i nacken och hyfsade upp hönom. Han är dessutom en ankbonde, sade hon, och då betyder det inte så mycket. Jag tror, att han får goda krafter; han slår sig nog igenom.


- De andra ungarna äro söta, sade den gamla ankan. Låtsa nu, som ni vore hemma här, och om ni hittar ett ålhufvud, så kan ni bära det till mig.


Och så voro de som hemma.

Men den stackars ankungen, som kommit sist ur ägget och var så ful, blef biten, knuffad och begabbad, och det både af ankorna och hönsen. Han är för stor, sade de allesammans, och kalkontuppen, som var född med sporrar och derför trodde sig vara kejsare, blåste upp sig som ett skepp för fulla segel, gick rakt in på honom, och så kluckade han och blef helt röd. i hufvudet. Den stackars ankungen visste kvarken, hur han skulle stå eller gå; han var så bedröfvad, derför att han var så ful och ett åtlöje för hela ankgården.


Så gick det den första dagen, och sedan blef det allt värre och värre. Den stackars ankungen blef jagad af dem allesammans; till och med hans syskon voro så elaka emot honom, och de sade ständigt : Om katten ändå ville taga dig, ditt otäcka spektakel! Och modern sade: Om du ändå vore långt härifrån ! Och ankorna bete honom, och hönsen hackade honom, och pigan, som skulle gifva djuren mat, sparkade till honom med foten.


Då sprang och flög han öfver staketet; de små fåglarna i buskarna foro förskräckta upp i luften. Det är för att jag är så ful, tänkte ankungen och slöt till ögonen, men sprang ändå framåt. Så kom han ut till den stora mossen, der änderna bodde. Här låg han hela natten, han var så trött och sorgsen.


Om morgonen flögo änderna upp, och de sågo på den nya kamraten. Hvad är du för en? frågade de, och ankungen vände sig åt alla sidor och helsade så godt han kunde.


- Du är innerligt ful! sade änderna; men det kan då göra oss det samma, bara du inte gifter dig in i vår familj. - Den stackarn! han tänkte visst inte på att gifta sig, bara han finge lof att ligga i vassen och dricka litet dyvatten.

Der låg han i två hela dagar, och så kommo två vildgäss eller rättare vildgåsar, ty det var två hanar; det var icke länge sedan de hade kommit ur ägget, och derför voro de så morska af sig.


- Hör nu, kamrat, sade de, du är så ful, att vi riktigt tycka om dig! Vill du följa med oss och bli flyttfågel? Strax här bredvid i en annan mosse ligga några söta, präktiga vildgäss, allesammans fröknar, som kunna säga rapp ! Du är i stånd att göra lycka, så ful är du!


- Piff! paff! lät det i det samma ofvanför, och båda vildgåsarne föllo döda ned i vassen, och vattnet blef blodrödt. Piff! paff! lät det å nyo, och hela skaror af vildgäss flögo upp ur vassen, och så knallade det på nytt. Det var stor jagt; jägarne lågo rundt omkring mossen, ja, några sutto uppe på trädgrenarna, som sträckte sig långt ut öfver vassen. Den blå röken gick som skyar in mellan de mörka träden och hängde långt ut öfver vattnet; jagthundarna kommo ut i dyn, plask, plask! och vass och rör vajade åt alla sidor. Det var en stor förskräckelse för den stackars ankungen; han vände om hufvudet för att få det under vingen, och i det samma stod strax invid honom en förfärligt stor hund; tungan hängde långt ut ur halsen på honom, och ögonen lyste så fasligt ohyggligt; han sträckte sitt gap ända ned mot ankungen, visade de skarpa tänderna - och plask! gick han åter bort utan att taga honom.


- Ack, Gud ske lof! suckade ankungen; jag är så ful, att sjelfva hunden icke gitter bita mig.


Och så låg han alldeles stilla, medan haglen susade i vassen, och skott på skott knallade.


Först långt fram på dagen blef det tyst; men den stackars ungen vågade ännu icke resa sig; han väntade ännu flere timmar, innan han såg sig om, och så skyndade han bort från mossen allt hvad han kunde; han sprang öfver fält och äng, och det var en sådan blåst, att han hade svårt att komma framåt.


Fram emot aftonen kom han till en fattig liten bondstuga; den var så eländig, att den icke sjelf visste åt hvilken sida den skulle ramla, och så blef den stående. Blåsten susade till den grad omkring ankungen, att han måste sätta sig på stjerten för att hålla mot, och det blef allt värre och värre. Nu märkte han, att dörren hade gått af den ena haken och hängde så snedt, att han genom springan kunde smyga sig in i rummet, och det gjorde han.


Här bodde en gammal gumma med sin katt och sin höna; och katten, som hon kallade Kisserulten, kunde skjuta rygg och spinna, han gnistrade till och med, men då måste man stryka honom mot håren; hönan hade mycket små, korta ben och kallades derför Kyckelikortben; hon värpte snällt, och gumman höll af henne som sitt eget barn.


Om morgonen märkte man strax den främmande ankungen, och katten började spinna och hönan kackla.


- Hvad för något! sade gumman och såg sig rundt omkring. Men hon såg icke bra, och så trodde hon, att ankungen var et fet anka, som hade kommit vilse. Det var ju en rar fångst! sade hon. Nu kan jag få ankägg, bara det inte är en ankbonde. Det måste vi pröfva.


Och så blef ankungen antagen på prof i tre veckor; men inga ägg hördes af. Och katten var herre i huset, och hönan var fru, och altid sade de: Vi och verlden! Ty de trodde, att de utgjorde hälften deraf, och det den allra bästa delen.


Ankungen tyckte, att man också kunde hysa en anna åsigt, men det kunde hönan icke tåla

-Kan du lägga ägg? frågade hon. .


- Nej !


- Nå, håll då munnen på dig !


Och katten sade: Kan du skjuta rygg, spinna och gnistra?


- Nej !


- Ja, då skall du inte ha någon åsigt, då förståndigt folk talar!


Och ankungen satt vrå och var vid dåligt lynne; så kom han att tänka på friska luften och solskenet; då fick så underbar lust att flyta på vattnet; slutligen kunde han låta bli att säga det till hönan.


- Hvad går åt dig? frågade hon. Du har ingenting att göra, derför komma de der nyckerna på dig. Lägg ägg eller spinn, så gå de öfver !


- Men det är så härligt att flyta på vattnet! sade ankungen; så härligt att få det öfver hufvudet och dyka ned till bottnen.


- Jo, det är just ett stort nöje ! sade hönan. Du måste visst ha blifvit tokig ! Fråga katten, som är den klokaste jag känner, om han tycker om att flyta på vattnet eller dyka ned. Jag vill inte tala om mig. Fråga sjelfva vårt herskap, den gamla gumman; klokare än hon fins ingen i verlden. Tror du, att hon har lust att flyta och få vatten öfver hufvudet?


- I förstån mig inte, sade ankungen.


- Ja, om inte vi förstå dig, hvem skulle då förstå dig? Du måtte väl aldrig vilja vara klokare än katten och gumman, för att inte tala om mig? Skepa dig inte, barn, och tacka du din skapare för allt det goda man gjort för dig! Har du inte kommit in i ett varmt rum och fått ett umgänge, af hvilket du kan lära något? Men du är en stolle, och det är inte roligt att umgås med dig. Mig kan du tro; jag menar väl med dig, jag säger dig obehagligheter, och derpå kan man känna igen sina verkliga vänner. Se nu bara till, att du lägger ägg och lär dig spinna eller gnistra !


- Jag tror, att jag vill gå ut i vida verlden, sade ankungen.


- Ja, gör det du! sade hönan.


Och så gick ankungen; han flöt på vattnet, han dykte ned, men af alla djur sågs han öfver axeln för sin fulhet.

Nu inföll hösten, löfven i skogen blefvo gula och bruna, blåsten tog fatt i dem, så att de dansade omkring, och uppe i luften såg det kallt ut; molnen hängde tunga med hagel och snöflingor, och på gärdesgården satt korpen och skrek aj ! aj ! af idel köld. Ja, man kunde riktigt frysa, då man tänkte derpå. Den stackars ankungen hade verkligen icke trefligt.


En afton - solen gick så härligt ned - kom en hel flock stora vackra fåglar ut ur buskarna; ankungen hade aldrig sett några så vackra, de voro alldeles skinande hvita, med långa, smidiga halsar. Det var svanar; de utstötte ett helt underligt ljud, bredde ut sina präktiga, långa vingar och flögo bort från de kalla trakterna till varmare länder och öppna sjöar; de stego så högt, så högt, och den fula , lilla ankungen blef så underlig till mods; han vände sig rundt omkring i vattnet som ett hjul, sträckte halsen högt upp i luften efter dem och utstötte ett skri så högt och förunderligt, att han sjelf blef rädd dervid. Ack, han kunde icke glömma de vackra fåglarna, de lyckliga fåglarna, och då han icke längre var i stånd att se dem, dykte han ända ned till bottnen, och när han kom upp igen, var han liksom utom sig. Han visste icke hvad fåglarna hette eller hvart de flögo, men höll likväl utaf dem så, som han ännu aldrig hade hållit utaf någon; han afundades dem alls icke - huru kunde det väl falla honom in att önska sig en sådan skönhet! - han skulle varit glad, om blott ankorna velat tåla honom ibland sig; - det stackars fula djuret!


Och vintern blef så kall, så kall; ankungen måste simma omkring i vattnet för att hindra det att alldeles frysa till; men med hvarje natt blef hålet, i hvilket han sam, allt mindre och mindre. Det frös så, att det knakade i isskorpan; ankungen måste ständigt röra benen, så att vattnet icke skulle frysa till; till slut blef han utmattad, låg alldeles stilla och frös så fast i isen.


Tidigt på morgonen kom en bonde; han fick se honom, gick ut och slog med sin träsko sönder isen och bar så ankungen hem till sin hustru. Der blef han återkallad till lif.

Barnen ville leka med honom, men ankungen trodde, att de ville göra honom illa, och for i förskräckelsen midt upp i mjölkfatet, så att mjölken sqvalpade ut på golfvet; gumman skrek och slog med händerna i vädret, och så flög han i tråget, der smöret låg, och så ned i mjöltunnan och upp igen. Åh, så han såg ut! Gumman skrek och slog efter honom med eldtången, och barnen sprunbo omkull hvarandra för att fånga ankungen, och de skrattade och skreko. Väl var det, att dörren stod öppen; ut for han bland buskarna i den nyfallna snön - och der låg han som i dvala.


Men det skulle bli allt för bedröfligt att berätta all den nöd och det elände, han måste uthärda under den stränga vintern -- han låg i mossen bland vassen, då solen åter började att skina varmt; lärkorna sjöngo - det var härlig vår.


Då lyfte han med ens sina vingar; de susade starkare än förr och buro honom kraftigt framåt; och innan han rätt visste af det, var han i en stor trädgård , der äpleträden stodo i blom, der syrenerna doftade och hängde på de långa, gröna qvistarna ända ned mot de slingrande kanalerna. Ack, här var så vackert, så vårfriskt ! Och ut ur de täta buskarna midt framför honom kommo tre vackra, hvita svanar; de blåste upp fjädrarna och flöto så lätt på vattnet. Ankungen kände igen de präktiga djuren och betogs af ett underligt vemod.


- Jag vill flyga fram till dem, de kungliga fåglarna, och de skola hugga ihjäl mig, derför att jag, som är så ful, vågar närma mig dem; men det är det samma! Bättre att dödas af dem än att nypas af ankorna, hackas af hönsen, sparkas af pigan, som sköter hönsgården, och slita ondt om vintern. Och han flög ut i vattnet och sam fram mot de präktiga svanarna; dessa sågo honom och sköto med uppblåsta fjädrar fram emot honom.


- Döda mig bara! sade det stackars djuret, böjde sitt hufvud ned mot vattenbrynet och väntade döden; - men hvad såg han i det klara vattnet? Han säg under sig sin egen bild; men han var icke längre en klumpig, svartgrå fågel, ful och stygg, utan var sjelf en svan.


Det gör ingenting att vara född i ankgården, om man bara legat i ett svanäg.


Han kände sig riktigt glad öfver all den nöd och alla de vedervärdigheter, han hade utstått; nu förstod han riktigt att uppskatta sin lycka och all den härlighet, som vinkade honom.


- Och de stora svanarna summo rundt omkring honom och ströko honom med näbben.


Ut i trädgården kommo några små barn; de kastade bröd och säd ut i vattnet, och det minsta ropade: Der är en ny! Och de andra barnen jublade också: Ja, der har kommit en ny! Och de klappade händerna och dansade rundt omkring, sprungo efter far och mor, och så kastades bröd och bakelser i vattnet, och alla sade de: Den nya är den vackraste!


Så ung och så söt! Och de gamla svanarna bugade sig för honom.


Då kände han sig helt blyg och stack hufvudet bakom vingarna; han visste icke hur det var; han var allt för lycklig, men alls icke stolt, ty ett godt hjerta blir aldrig stolt. Han tänkte på, huru han hade varit förföljd och förhånad, och hörde nu alla säga, att han var den vackraste af alla vackra fåglar. Och syrenerna böjde sig med qvistarna ända ned i vattnet till honom, och solen sken så varmt och så godt; då blåste hans fjädrar upp sig, den smidiga halsen höjde sig, och ur hjertat jublade han:


- Så mycken lycka drömde jag inte om, då jag var den fula ankungen!

 

 

Bild


Bang t-shirt, $34.00 från finroo
Svanklänning från lauralyn, $175 hos Etsy
Nätbody, 450:- från Gittandesign
Tights med strass, 375:- från VeraSport
Skor från Menbur, 649:- hos Brandos

Carrot Top

Jag säger bara:


Bild

Orange solskärm, 89:- från Swedmetal
Röda tights, $29.99 från Eastbay
3-pack strumpor från Puma, 99:- hos ellos
Svettband i olika färger, 20:- från Netshirt

Sno Stilen ®

Låt mig ta er med på en vandring i minnenas allé

För ca sju månader sen startade jag anonymt SnoStilen.blogg.se.

Efter en månad köpte jag domänen snostilen.se.

I samband med att jag i juli blev Veckans Blogg på Blogg.se valde jag att presentera mig.

Sno Stilen använder sig även av


Anledningen till att jag tar den här nostalgiska trippen är för att jag idag har gjort en mycket liten men ändå stor förändring i bannern. Den lilla ändringen är ett inringat R och den har hamnat där för att registreringen av det nu skyddade ordmärket Sno Stilen ® har publiserats just idag.
Vad betyder då det?
Jo, det handlar om ensamrätt och såhär säger PRV om den saken:

"Ensamrätten till ditt varumärke innebär att ingen annan än du får använda sig av märket för sina varor eller tjänster, i sin marknadsföring eller affärshandling utan ditt tillstånd. Den som använder ditt registrerade varumärke utan tillstånd gör sig skyldig till varumärkesintrång."

Alltså;
Sno Stilen = ägd

#KAPOW!Blake Lively

Julen är här!
I alla fall om man ska tro på de som drar i konsumtionstrådarna - och det gör man ju. Därför lägger jag upp ännu en helgdags-look, denna gång något mer piffig än de två (ett två) tidigare.

En julegrön klänning som genom att kombinera Tingeling med high fashion resulterar i den perfekta outfiten för sagan om en storstadsälva.
Fairytale of New York


Sno stilen från Blake Lively Bild


Klänning med blomma från Diana Murtha, $98 hos UniqueVintage
Klänning med släp, $298 från PromDressShop.com
Thea's (dvs mitt) roliga sätt att försvåra uppgifters genomförande

Det jag gjorde var att köpa prylar från kategorierna "saker jag inte förstår mig på" och "för roliga för att inte stjäla mitt fokus".
Den största boven är i det här fallen en iMac. Den kom inte med paint (som jag använder för att göra mina collage) och därför har jag mycket svårt att få ihop inlägg.
MEN tack vare en del andra inköp glömmer jag bort att googla lösningar till mitt pyssel-problem och leker istället med mina LED-paraplyer, beundrar tangentbordets magi, förundras över the Pocket Lamp, somnar i min Slanket - and it goes on and on and on and on..

Stilen är enkel att sno - men alla bär den olika. Så för att vara bekväm behöver du känna efter vad som bäst passar dig. Men skulle det hjälpa kreativitetsflödet så kan jag säga att jag fann de flesta komponenterna hos ThinkGeek.Harry Potter

Back in black
I hit the sack
I've been too long I'm glad to be back
Yes I'm, let loose
From the noose

That's kept me hanging about
I keep looking at the sky
'Cause it's gettin' me high
Forget the herse 'cause I'll never die
I got nine lives
Cat's eyes
Usin' every one of them and running wild


Harry Potter and the deathly hallows Bild


Skjorta från Selected, 399:- hos Nelly
Slips, $19.99 från HotMovieProps
Tröja från Esprit, 499:- hos ellos
Byxor från Dickies, 668:- hos smartguy
Trollstav/tv-kontroll, $89 från ThinkGeek
Skor från Senator, 699:- hos Brandos
Glasögon, 59:- från partykungen


Edie Sedgwick (Factory Girl)

Är du en sån som vaknar
Med ångest varje dag
För att du ständigt saknar
Det minsta klädförslag

Nu är våndan över
Räddningen är här
För det som du behöver
Du säkert redan bär

Fortfarande vill vissa
Ha något ovanpå
Men man kan komproissa
Med linne och trikå

Leggings and treggings and tights - oh my!
En outsinlig källa
Av nederdelar för vardag och partaj
Utan tjafs som gylf och hälla

"Men ser man inte naken ut?"
Hör jag någon fråga
- Klart som fan, men det är ditt beslut
Det handlar om vilja och att våga

Edie Sedgwick Sienna Miller Factory Girl
Bild1 Bild2 Bild3


Svart linne, 99:- fån ellos
Volanglinne från Karen Millen, 618:- hos ASOS
Orange linne från Papfar, 100 dkk hon smartgirl
Örhängen, £14 från Topshop
Nätstrumpor, 395:- från Dansshoppen
Svarta tights, €16 från American Apparel
Svarta trosor från Sloggi, 109:- hos uppercut

Penny (The Big Bang Theory)

Julen kryper närmre och det påverkar mitt klädseende.
Tidigare lade jag upp
Tommy Hagström (YRROL) som gav ett utmärkt exempel på julcharter-looken men i det här inlägget ligger fokuset på hemmafirarna. En perfekt outfit för dig som ser fram emot en helg av lugn och ro och total avkoppling.


Sno stilen från Penny i The Big Bang Theory Bild


Munkjacka, 199:- från H&M
Marinblå topp, 129:- från ellos
Mjukisbyxor från Reebok, 249:- hos ellos


Jason (Torkel i knipa) #sagostundssöndag

Känner ni till historien om Jason och Johanna? Deras saga började i klass 6A med Johannas olyckliga kärlek till Jason. Hans ointresse för sin beundrade gick inte att ta miste på. "Nej jag vill fucking inte ha dig till flickvän asså bah. Försök få in det i huvet din slippriga slemsäck asså" var bemötandet Johanna fick när hon uttryckte sin kärlek.
Till sin vän Torkel sa han "Vafan hörde du va? Flickvän! Jag menar hon kunde ju sagt hora eller att hon var min bitch eller nått sånt. Hon snackar så fucked up bah jag får typ bara jävla spykänslor".

Men något förändrades. Händelser i Jasons liv fick honom att inse att hans beteende inte var ok. Han sökte därför upp Johanna.
- Öh du Johanna, va heter de... Jag vill bara säga det liksom att jag fattar att jag har varit rätt taskig och dum och sådär och... så om du kanske kan förlåta mig det och sådär.. och då är väl det typ så att folk dom.. äh det finns ingen som kan va schyst mot nån annan längre.. så de e ju.. men jag hoppas att det liksom är ok.. typ.

Hans ursäkt var ärlig och från hjärtat men Johannas svar blev något helt annat än det Jason väntat sig:
- Fuck off and die för du e för ful för mig och din morsa går för en hundring.
Jason hade aldrig hör Johanna prata sådär; vilket temperament, vilket språkbruk! Tänk att en tjej kunde snacka så grymt - så otroligt coolt...


Jag har snott stilen. Under en lång tid har jag hyst både förakt och lätt avsky som jag inte väjt för att rikta mot källan: Apple.
Vi tvingats nära varandra, inte i en skolklass men genom gemensamma vänner och liksom som Jason har jag upplevt Apple som så jävla lame.
- Jo men jag är ju så gullig. Allt jag är är rundat och lätt att använda.
- Jag vill fucking inte ha dig till dator!

Sen köpte jag en PC och förstod att mitt agerande varit lite un called for så jag gick till Applestore för att visa min nya inställning. Jag ställde mig vid en iMac och slumpklickade så att alla skulle uppfatta mitt nya jag. Men när jag stod där svarade datorn så fort, jag såg för första gången skärmens skärpa och förstod storheten med att ha allt i skärmen.
Tänk att en dator kunde jobba sådär grymt - så otroligt coolt...
Ni förstår säkert vad som hände sen. Jag har erkänt för mig att den är ett ascoolt tidsfördriv, ja den är horan i mitt liv, och precis som i sagan blev vi ett par.


Thea - det vill säga Jag (7)

Jaha, du förstår inte min t-shirt? Äh, ingen fara
alla kan ju inte förstå sånna här supersmala mainstreem-refenser.

#UhmYesWeCan,YouCondescendingBitch
"Capture the dream!" t-shirt från Blades Of Glory, $18 hos StylinOnline
"Bazinga!" t-shirt från The Big Bang Theory, $18 hos StylinOnline


Trey Parker & Matt Stone

Vad kan man annat säga än:

Jag vaknar upp, Aaah, solen skiner igen
Dags för mig att gitta från lägenheten
Men först, alltid en dusch!
Inte lukta usch, stå högt i kurs för det é:
Glassigt! Glass-Glassigt!

x2


BildPaljettskjorta, $49.99 från Celebrity Clothing
Glittersolglasögon, 19:-/st från Eksons postorder
Orange skjorta från Polo Ralph Lauren, $79.50 hos Lord&Taylor
Blå kalsonger från JBS, 186:- hos smartguy


Adriana Lima

När jag ser den här outfiten kan jag inget annat göra än att tänka på Blomsterunges "Läderlydnad".
En för mig självklar association - håller ni med blir jag, som Winnerbäck, lycklig och förvånad.
Adriana Lima Bild


Ring (artnr: 45643), 245:- från Cocoo
Klänning med korsett-topp från One Teaspoon, £184 hos ASOS
Bandlös klänning, £150 från ASOS
Halsband, $350 från Tarina Tarantino
Armband, $80 från Tarina Tarantino
Väska, 749:- från La Redoute


David Hasselhoff

Varför krångla till det?Bull dog-valp ca 20 000:-
hitta din kennel på kennel.se


Peter Mangs

Ok, jag ändrar mig. Glöm det jag skrev i gårdagens inlägg för det är här och nu ni kan beskåd en anonymitetsoutfit av rang.
Så om kläderna gör mannen och livet är en schlager (eller valfri musikgenre) vill jag presentera Queen's Invisible man.

- Berätta något om dig själv.
- I'm the invisible man
I'm the invisible man
Incredible how you can
See right through me
- Tack för det.


Sno Stilen från Johan Peter Mangs Bild


Tröja från !Solid, 233:- hos smartguy
Jeans från Blend, 419:- hos smartguyOla Söderholm (2)

Alltså. Ok. Jomen såhär:

Jag tycker inte illa om plaggen - tro inte det - men mer anonym outfit får man extremleta efter.
Liksom..;
Sno stilen Ola Söderholm Föregående Ola-inlägg


Glasögon från Ray-Ban, 1333:- hos LensWay
T-shirt från Velour, 574:- hos smartguy
Svart blazer från Selected Homme, 799:- hos Nelly
Jeans från Human Scales, 995:- hos zoovillage
Skor från Adidas, 699:- hos Sneakers'n'Stuff


Sagostunden+The Gimp= #sagostundssöndag


The Gimp
Lädermask, 2495:- från Pom Pom Parlour
Skjorta, 99:- från H&M


Sno stilen - Charo

3 x DANCING WITH

1) the stars
2) myselfe
1) tears i my eyesSno stilen från Charo Bild


Blå ärmlös tyllklänning från Sherri Hill, $350 hos eDressMe
Klänning med leopardtryck i silver, $118 från UniqueVintage
Fingerlösa handskar, $16 från GreatLookz
Masserande strumpbyxor, 99:- från Evas Underkläder
Skor från Fahrenheit, $32.64 hos MakeMeChick


Sno stilen - Erik Börén

Alltså.. Om man fryser om benen VARFÖR väljer man då att dra upp strumporna istället för att sätta på sig byxor.
Nej.. Jag förstår inte. Det går över mitt jävla förstånd.Sno stilen från Erik Börén Bild


Skjorta med huva från Criminal Damage, £39.59 hos The Alternative Store
Zip hoodie stars and stripes, £9.75 hos EthicStar
Jeansshorts från Blend, 270 dkk hos smartguy
Strumpor från John Henric, 49:- hos Strump Galen
Sneakers från Fubu, 479:- hos Brandos


Sno stilen - Mark Zuckerberg

Zip hoodie, t-shirt, jeans - finns det någon som inte kan se sig själv i dessa kläder?
Ok, tofflorna kanske inte är en höjdare men visst fan funkar det ändå?
Slutgiltig dom:


*gillar*


Sno stilen från mark zuckerberg
bild


T-shirt från Alternative, 320:- hos zoovillage
Munkjacka, 199:- från H&M
Jeans från Levis, 1165:- hos smartguy
Tofflor från Adidas, $30 hos shopadidas


Sno stilen - Jillian Clare

Jillian i samtal med sin framtida bröllopsplanerare:

BP
- Du vill alltså ha ett traditionellt bröllop.. Kyrkligt?
J - Absolut.
BP - Vit klännning?
J - Självklart.
BP - Wagners Bröllopsmarsch?
J - Njaa.. Jag har faktiskt tänkt mig något annat där.
BP - Jaså?
J - Ja, Smack My Bitch Up med Prodigy.
BP - Åhå. . .
J - Jodu, sån är jag. Stygg, bad to the bone.
BP - Ok.
J - Jo men jag lovar dig.
BP - Ok.
J - JA MEN KOLLA MIN T-SHIRT OM DU INTE TROR MIG DÅ!!!!!!!


Sno stilen från Jillian Clare Bild


Skinnjacka från BZR, 2399:- hos ellos
Cry Baby t-shirt, $18 från StylinOnline
Väska från Chanel, $150 hos chanelbags2010
Bitch-örhängen, 168:- från MisterBling
Svarta jeans från Cheap Monday, 399:- hos zoovillage
Stövletter från Rules by Mary, 1399:- hos Brandos


Sno stilen - Superman

Är det någon mer än jag som får brutalt sorgliga vibbar från denna outfit? Prestationsångest, komplex för att inte räcka till, inte fylla ut kostymen. Och, något jag uppfattar från de allra flesta bärare av plagg med löjligt stora loggor; rädslan att inte vara någon utan sin etikett.

If I go crazy then... then will you still call me
Superman?

Sno stilen från Superman (Christopher Reeve)
BildSuperman hoodie med cape, 59.99 StylinOnline
Superman glow in the dark t-shirt, $18 från StylinOnline
Superman-kostym, $42.49 från CostumeCraze
Sno Stilen - Carolina Gynning

Om du föredrar lättklädd framför avklädd är det här säkert en klänning i din smak

Sen att jag sett stödstrumpor som ensamma givit ett mindre nakenhetsintryck än detta designade kasslernät hör kanske inte till saken, men nu är det sagt. Och jag är nöjd så.


Sno stilen från Carolina Gynning Bild


Spetsklänning, €54 från American Apparel
Spetsklänning med underklänning, 458:- från ASOS


Blogg listad på Bloggtoppen.se Blogglista.se Shopping och Mode bloglovin Bloggparaden Topplista
Mode & design bloggar Pinga Frisim BlogRankers.com bloggping