Första Advent #sagostundssöndag

Evangeliet enligt Matteus kapitel 21, vers 1 - 9

När de närmade sig Jerusalem och kom till Betfage vid Olivberget skickade Jesus i väg två lärjungar och sade till dem: ”Gå bort till byn där framme, så hittar ni genast ett åsnesto som står bundet med ett föl bredvid sig. Ta dem och led hit dem. Om någon säger något skall ni svara: Herren behöver dem, men han skall strax skicka tillbaka dem.”
Detta hände för att det som sagts genom profeten skulle uppfyllas: 'Säg till dotter Sion: Se, din konung kommer till dig, ödmjuk och ridande på en åsna och på ett föl, ett lastdjurs föl.' Lärjungarna gick bort och gjorde så som Jesus hade sagt åt dem. De hämtade åsnan och fölet och lade sina mantlar på dem, och han satt upp. Många i folkmassan bredde ut sina mantlar på vägen, andra skar kvistar från träden och strödde dem på vägen. Och folket, både de som gick före och de som följde efter, ropade: 'Hosianna' Davids son! 'Välsignad är han som kommer i Herrens namn.' Hosianna i höjden!
Macy's julskyltning
Adventsljusstake, 695:- från Ylva Stark
Saffransbullar, recept
Åsna, ca 20 000:- (köp och sälj-tråd på Åsnesidan)


Kommentarer
Postat av: Louise

Tack gumman! :D jag ska kika på det hehe, vad snäll du är! :)

2010-11-28 @ 18:08:11
URL: http://chicalouise.blogg.se/
Postat av: Veronica

Happy första advent! :)Ang. Polyvore: Nop, du kan bädda in dem i din blogg också och så genererar de listan automatiskt åt dig, suveränt! :)BTW - du kanske ville göra något kul ihop med mig till en av mina hemsidor? (www.thevanitydirectory.com)?

2010-11-28 @ 21:13:13
URL: http://www.theveronica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0