Jason (Torkel i knipa) #sagostundssöndag

Känner ni till historien om Jason och Johanna? Deras saga började i klass 6A med Johannas olyckliga kärlek till Jason. Hans ointresse för sin beundrade gick inte att ta miste på. "Nej jag vill fucking inte ha dig till flickvän asså bah. Försök få in det i huvet din slippriga slemsäck asså" var bemötandet Johanna fick när hon uttryckte sin kärlek.
Till sin vän Torkel sa han "Vafan hörde du va? Flickvän! Jag menar hon kunde ju sagt hora eller att hon var min bitch eller nått sånt. Hon snackar så fucked up bah jag får typ bara jävla spykänslor".

Men något förändrades. Händelser i Jasons liv fick honom att inse att hans beteende inte var ok. Han sökte därför upp Johanna.
- Öh du Johanna, va heter de... Jag vill bara säga det liksom att jag fattar att jag har varit rätt taskig och dum och sådär och... så om du kanske kan förlåta mig det och sådär.. och då är väl det typ så att folk dom.. äh det finns ingen som kan va schyst mot nån annan längre.. så de e ju.. men jag hoppas att det liksom är ok.. typ.

Hans ursäkt var ärlig och från hjärtat men Johannas svar blev något helt annat än det Jason väntat sig:
- Fuck off and die för du e för ful för mig och din morsa går för en hundring.
Jason hade aldrig hör Johanna prata sådär; vilket temperament, vilket språkbruk! Tänk att en tjej kunde snacka så grymt - så otroligt coolt...


Jag har snott stilen. Under en lång tid har jag hyst både förakt och lätt avsky som jag inte väjt för att rikta mot källan: Apple.
Vi tvingats nära varandra, inte i en skolklass men genom gemensamma vänner och liksom som Jason har jag upplevt Apple som så jävla lame.
- Jo men jag är ju så gullig. Allt jag är är rundat och lätt att använda.
- Jag vill fucking inte ha dig till dator!

Sen köpte jag en PC och förstod att mitt agerande varit lite un called for så jag gick till Applestore för att visa min nya inställning. Jag ställde mig vid en iMac och slumpklickade så att alla skulle uppfatta mitt nya jag. Men när jag stod där svarade datorn så fort, jag såg för första gången skärmens skärpa och förstod storheten med att ha allt i skärmen.
Tänk att en dator kunde jobba sådär grymt - så otroligt coolt...
Ni förstår säkert vad som hände sen. Jag har erkänt för mig att den är ett ascoolt tidsfördriv, ja den är horan i mitt liv, och precis som i sagan blev vi ett par.


Kommentarer
Postat av: Tussen

Vilken vacker kärleksförklaring.. detta är på riktigt, det förstår man juh.

2010-11-17 @ 13:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0