Sno Stilen - Jordan #sagostundssöndag

"Den ståndaktige tennsoldaten", har ni läst den? En sorglig HC Andersen-saga om leksaker som kommer till om natten. Tennsoldaten förälskar sig i en vacker balettdansös av papper, smyckad med ett blått band och en paljett. Men det elaka trollet försöker förstöra kärleken med sin onda magi. Tennsoldaten far ut genom fönstret och genomlider en farofylld färd som slutligen leder honom tillbaka till samma lekrum.
Han såg den vackra dansösen "Hon stod fortfarande på ett ben och lyfte det andra i luften. Hon var också ståndaktig, och det gjorde tennsoldaten så rörd att han var färdig att gråta tenn, men det passade sig inte".
Tyvärr var barnen i sagan av värsta sort. De slängde vår hjälte in i den brinnande kakelugnen där han smälte. Men en dörr flög upp, vinden fattade tag i dansösen och förde henne till elden. Till soldaten.
I sagan finner husets piga dagen efter en tennklump, formad till ett hjärta, och en svärtad paljett i ugnens aska.

Anledningen till att jag kom att tänka på sagan är att det är så som på bilden nedan jag föreställer mig att dansösen hade sett ut om hon överlevt lågorna.


Sno stilen från Jordan Bild


Svart korselett från Twilfit, högstbjudande:- hos
Korsett med fjädrar, $300 från Trashy
Svart tyllkjol, 259:- från OdiumClothing#sagostundssöndag


Kommentarer
Postat av: Linda

vilken underbar blogg du har! hittade hit genom 365 saker och måste säga att jag älskar idén med att sno stilen från alla möjliga människor.

2010-10-25 @ 00:46:51
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Anonym

asbra inlägg! me like!

2010-10-25 @ 11:11:38
Postat av: Thea / SnoStilen.se

sv till anonym: Tackar så hjärtligt.

2010-10-30 @ 10:27:35
URL: http://snostilen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0