Sno Stilen - Vaskning


Bild
Foto: Jonas Bilberg

"Vaskning” har blivit ett omskrivet fenomen. Det innebär att du (eller ännu troligare - en välbeställd 20-åring med backslick från Östermalm) beställer in två flaskor champagne på krogen, men bara dricker den ena. Den andra får personalen hälla ut i vasken."
-
Idag.se

Sedan champagnespruts-förbud infördes är vaskning den nya statusmarkören. Men konseptet är inte nytt, vi har sett det förr, och det finns flera varianter av den schtekheta välståndstrenden.
Här är några exempel där man vaskat - och menat det.


BP Oil
BP Oil körde ett vaskmaraton i hela fem månader. Hardcore!


Bild
I Thailad vaskades vid ett tillfälle 300 liter blod. Människoblod. Extremt i tiden med tanke på den utbredda vampyr-fascination. True Blood-vaskning, helt enkelt.


Bild Länk
Varsla, vaska - kärt barn har många namn. Volvo är rutinerade inom området efter att ha vaskat tusentals anställda. Superschtek!


Bild
Kan det vara Gudrun Schymans vaskning av hela 100 000 kr som banat vägen för sajten SMSVASKA.se?
Var hon hade den andra delen är oklart, vi får hoppas att detta inte var en sosse-vask. Ni vet, när någon lägger alla sina pengar på en kung i baren-kväll för att sedan gå tillbaka till sin nudel-vardag...

Ja, det var bara ett fåtal tillvägagångsexempel men möjligheterna är oändliga. Bara fantasin sätter gränser.
- Hur vaskar du?


Kommentarer
Postat av: Hungry in Hungary

Du glömde den senaste riktigt stora vaskning från Aluminiumverket i Devecser!

2010-10-11 @ 09:33:25
Postat av: Tussen

Haha fy faan vad kul...BP Oil, supermaraton=)

2010-10-11 @ 10:29:14
Postat av: Sanne den Söta

hahaha, TB vaskning! rysligt obehagligt klockrent! YOU ROCK!

2010-10-11 @ 15:27:58
Postat av: Thea / SnoStilen.se

Hungry in Hungary: Damn it... Men det kanske lämnar finns plats för en uppföljare..?



Tussen: Domo arigato, Tussenchan.



Sanne den Söta: TACK!

2010-10-30 @ 10:42:40
URL: http://snostilen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0